Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 30 (1970), strony 343-349 ; tytuł równoległy: Sostav aminokislot belkovyh gidrolizatov fasoli ; tytuł równoległy: Amino acid content of the bean protein hydrolisates ; Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim.
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 30 (1970)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Oct 13, 2021
Oct 5, 2021
41
https://bc.umcs.pl/publication/44446
Edition name | Date |
---|---|
Buliński, R., Skład aminokwasów hydrolizatów białkowych fasoli | Oct 13, 2021 |
Buliński, Romuald. Kutulas, Krystyna. Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Buliński, Romuald. Kutulas, Krystyna. Przeciechowska, Irena. Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Buliński, Romuald. Grzycki, Stanisław (1910-1978). Redaktor sekcji
Buliński, Romuald. Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Buliński, Romuald. Przeciechowska, Irena. Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Buliński, Romuald. Głowniak, Kazimierz. Głowniak, Kazimierz.
Buliński, Romuald. Marzec, Krystyna (medycyna). Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji