Skład aminokwasów hydrolizatów białkowych fasoli
Tytuł publikacji grupowej:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina
Tytuł poprzedni:Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie
Inny tytuł:tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D
Autor:Buliński, Romuald. ; Kutulas, Krystyna. ; Szydłowska, Elżbieta.
Temat i słowa kluczowe: Opis:Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 30 (1970), strony 343-349 ; tytuł równoległy: Sostav aminokislot belkovyh gidrolizatov fasoli ; tytuł równoległy: Amino acid content of the bean protein hydrolisates ; Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim.
Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca:Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 30 (1970)
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego