Tytuł:
Skład aminokwasów hydrolizatów białkowych fasoli
Autor:
Buliński, Romuald. ; Kutulas, Krystyna. ; Szydłowska, Elżbieta.
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 30 (1970), strony 343-349 ; tytuł równoległy: Sostav aminokislot belkovyh gidrolizatov fasoli ; tytuł równoległy: Amino acid content of the bean protein hydrolisates ; Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim.
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 30 (1970)
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego