Obiekt

Tytuł: Badanie olejku owoców Chaerophyllum hirsutum L, ssp. cicutaria B r i q. var. glabrum. Cz. 1, Chromatografia cienkowarstwowa

Tytuł publikacji grupowej:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Tytuł równoległy:

Issledovanie èfirnogo masla fruktov Chaerophyllum hirsutum L. ssp. cicutaria B r i q. var. glabrum. Častʹ 1, Tonkoslojnaâ hromatografiâ ; Researches into volatile oil from fruits of Chaerophyllum hirsutum L. ssp. cicutaria В r i q. var. glabrum. Part 1, Thin-layer chromatography

Tytuł poprzedni:

Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Inny tytuł:

tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Opis:

Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum

Uwagi:

artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 28 (1970), strony 323-331

Wydawca:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej

Miejsce wydania:

Lublin

Współtwórca:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:bc.umcs.pl:40893

Źródło:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Język:

pol

Powiązania:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 28 (1970)

Prawa:

domena publiczna

Źródło finansowania :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

3 mar 2025

Data dodania obiektu:

5 paź 2021

Liczba wyświetleń treści obiektu:

74

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://bc.umcs.pl/publication/44444

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji