Object

Title: Porównawcza ocena ilościowego oznaczania aminokwasów w surowicy krwi metodą elucji barwnych plam z bibuły i metodą fotometrii negatywów chromatogramów

Tytuł publikacji grupowej:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Tytuł równoległy:

Sravnitelʹnaâ ocenka količestvennogo opredeleniâ aminokislot syvorotki krovi metodom èlûcii cvetnyh pâten s bumagi i metodom fotometrii negativov hromatografii ; Comparative assessment of amino acid determination in blood serum by the method of elution of coloured spots from the paper and by the method of photometry negatives

Tytuł poprzedni:

Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Inny tytuł:

tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Opis:

Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum

Uwagi:

artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 34 (1970), strony 383-393

Wydawca:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej

Miejsce wydania:

Lublin

Współtwórca:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:bc.umcs.pl:40900

Źródło:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Język:

pol

Powiązania:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 34 (1970)

Prawa:

domena publiczna

Źródło finansowania :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Object collections:

Last modified:

Mar 3, 2025

In our library since:

Oct 6, 2021

Number of object content hits:

82

All available object's versions:

https://bc.umcs.pl/publication/44451

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information