Obiekt

Tytuł: Wpływ pochodnych butyrofenonu na poziom 5-hydroksytryptaminy w mózgu szczurów normalnych oraz poddanych działaniu nialamidu

Tytuł publikacji grupowej:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Tytuł równoległy:

Vliânie derivatov butirofenona na urovenʹ 5-gidroksitriptamina v mozgu normalʹnyh i podvergnutyh dejstviû nialamida krys ; Influence of butyrophenone derivatives on the level of 5-hydroxytrypfamine in the normal rat brain and in the rat brain after nialamide pretreatment

Tytuł poprzedni:

Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Inny tytuł:

tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Opis:

Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum

Uwagi:

artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 46 (1970), strony 481-485

Wydawca:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej

Miejsce wydania:

Lublin

Współtwórca:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:bc.umcs.pl:40913

Źródło:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Język:

pol

Powiązania:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 25, 46 (1970)

Prawa:

domena publiczna

Źródło finansowania :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

4 mar 2025

Data dodania obiektu:

6 paź 2021

Liczba wyświetleń treści obiektu:

52

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://bc.umcs.pl/publication/44464

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji