Object

Title: Wpływ niektórych emulgatorów na liczbę nadtlenkową oleju sojowego w emulsjach

Group publication title:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Different title:

Vliânie nekotoryh èmulʹgatorov na perekisnoe čislo soevogo masla v èmulʹsiâh ; The effect of some emulgators on the hyperoxide value of soybean oil in emulsions

Previous title:

Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Other title:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Description:

Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; tytuł poprzedni: Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum

Note:

artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 17, 4 (1962), strony 33-42

Publisher:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej

Place of publication:

Lublin

Contributor:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Format:

application/pdf

Identifier:

oai:bc.umcs.pl:40140

Source:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Language:

pol

Relation:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 17, 4 (1962)

Rights:

domena publiczna

Source of sponsorship :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Object collections:

Last modified:

Nov 14, 2024

In our library since:

Aug 23, 2021

Number of object content hits:

40

All available object's versions:

https://bc.umcs.pl/publication/43671

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information