artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 53 (2019), 2, s. 89-97 ; streszcz. ang.
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Węcławski, Jerzy (1953-). Red.
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 53 (2019), 2
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
21 maj 2024
20 lis 2020
51
51
https://bc.umcs.pl/publication/38168
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Sobotko, E. Willingness to pay for consumer food products in scientific research | 21 maj 2024 |
Kozłowski, Wojciech Sobotko, Ewelina Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Kozłowski, Wojciech (ekonomika rolnictwa). Rutkowska, Anna (nauki ekonomiczne). Sobotko, Ewelina.