Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio J, Paedagogia-Psychologia
artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio J, Paedagogia-Psychologia Vol. 36, 3 (2023), s. 31-40 ; tytuł równoległy w języku polskim: Specyfika szkolenia przyszłych specjalistów przemysłu spożywczego w zmieniającej się rzeczywistości społecznej ; streszczenia w języku polskim, angielskim
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) ; Bera, Ryszard. Redaktor sekcji ; Nychkalo, Nella. Redaktor numeru ; Nowosad, Katarzyna. Redaktor numeru
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio J, Paedagogia-Psychologia Vol. 36, 3 (2023)
23 maj 2024
22 maj 2024
14
https://bc.umcs.pl/publication/52560
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Dubova, N. Aspects of educating future specialists in the food industry amid changing social realities | 23 maj 2024 |
Antoszek, Jadwiga (1948- ) Świć, Halina Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Czuchryta, Artur (1967-2013)
Maksimczuk, Aleksander (1949- ). Redaktor Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. prof. Edwarda F. Szczepanika (Suwałki). Wydział Politechniczny.
Jedut, Ryszard (1935- ) Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Szczepanik, Tadeusz Malicki, Adam (1907-1981). Red.
Antoszek, Jadwiga Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Zinczuk, Mikołaj
Firlej, Chrystian Firlej, Krzysztof Adam