artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio B, Geographia, Geologia, Mineralogia et Petrographia. Vol. 28 (1973), s. 287-314 ; streszcz. ang., ros. ; tyt. równol. w jęz. ros.: The Lublin Food Industry and Its Connections with the Raw Materials Base of the Region
nakł. Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Malicki, Adam (1907-1981). Red.
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
13 lis 2020
30 maj 2019
58
58
https://bc.umcs.pl/publication/34797
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Szczepanik, T. Przemysł spożywczy Lublina i jego związki z bazą surowcową regionu | 13 lis 2020 |
Antoszek, Jadwiga (1948- ) Świć, Halina Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Maksimczuk, Aleksander (1949- ). Redaktor Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. prof. Edwarda F. Szczepanika (Suwałki). Wydział Politechniczny.
Jedut, Ryszard (1935- ) Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Antoszek, Jadwiga Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Dubova, Nataliia Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Bera, Ryszard. Redaktor sekcji Nychkalo, Nella. Redaktor numeru Nowosad, Katarzyna. Redaktor numeru
Zinczuk, Mikołaj
Firlej, Chrystian Firlej, Krzysztof Adam
Rosiak, Roman. Red. Hirsz, Zbigniew Jerzy (1931- ). Red.