artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 71 (2016), 2, s. 11-28 ; streszcz. ang.
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curiie-Skłodowskiej
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 71 (2016), 2
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
13 lis 2020
28 cze 2017
94
94
https://bc.umcs.pl/publication/30245
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Hołysz, L., Szcześ, A. Determination of surface free energy components of organic liquids by the thin layer wicking method | 13 lis 2020 |
Rymuszka, Diana Terpiłowski, Konrad Goworek, Jacek (1949- ). Red.
Hołysz, Lucyna Szcześ, Aleksandra Chibowski, Emil Julian Rudziński, Władysław. Red.
Hołysz, Lucyna Mirosław, Monika Szcześ, Aleksandra Terpiłowski, Konrad Rudziński, Władysław. Red.
Hołysz, Lucyna Rudziński, Władysław. Red.
Chibowski, Emilian Hołysz, Lucyna
Rymuszka, Diana Terpiłowski, Konrad Hołysz, Lucyna Chibowski, Emil Julian Goworek, Jacek (1949- ). Red.
Terpiłowski, Konrad Hołysz, Lucyna Rymuszka, Diana Banach, Robert Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Jańczuk, Bronisław. Chibowski, Emilian (1943- ). Wójcik, Wiesław (1936- ). Staszczuk, Piotr (1949- ). Jurkiewicz, Kazimierz (1940-2018). Szymański, Edward (chemia). Białopiotrowicz, Tomasz (1949- ). Hołysz, Lucyna (1952- ). Biliński, Bogdan.