Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991), strony 115-126 ; tyt. równoległy: Process of the formation of the level and relations of the prices for the basic food items between 1980 and 1988
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
21 maj 2024
25 maj 2021
43
43
https://bc.umcs.pl/publication/42844
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kozyra, E. Kształtowanie się poziomu i relacji cen podstawowych artykułów żywnościowych w latach 1980-1988 | 21 maj 2024 |
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Staszkiewicz, Marzena Klimkiewicz, Katarzyna Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Sienkiewicz, Łukasz Stępnik, Krzysztof. Redaktor