Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991), strony 115-126 ; tyt. równoległy: Process of the formation of the level and relations of the prices for the basic food items between 1980 and 1988
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
21 maj 2024
25 maj 2021
51
52
https://bc.umcs.pl/publication/42844
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kozyra, E. Kształtowanie się poziomu i relacji cen podstawowych artykułów żywnościowych w latach 1980-1988 | 21 maj 2024 |
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Płudowski, Henryk (1924- ).
Miszczuk, Andrzej (1961- ).
Baruk, Jerzy.
Zinczuk, Krystyna (1950- ). Zinczuk, Mikołaj (1943-1999).
Kowerski, Mieczysław. Ostrowski, Józef.