Artykuł w: Folia Bibliologica : biuletyn Biblioteki Głównej UMCS Vol. 60 (2018), strony 59-79 ; Streszczenie w języku angielskim.
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Folia Bibliologica : biuletyn Biblioteki Głównej UMCS Vol. 60 (2018)
24 cze 2024
17 paź 2019
125
125
https://bc.umcs.pl/publication/35854
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Has-Tokarz, A. Współczesna książka kucharska dla dzieci i młodzieży jako produkt medialny | 24 cze 2024 |
Has-Tokarz, Anita Malesa, Renata. Piechota, Grażyna.
Has-Tokarz, Anita Instytut Bibliotekoznawstwa i Informacji Naukowej Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej Biblioteka Główna Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Has-Tokarz, Anita Biblioteka Główna Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej Has-Tokarz, Anita. Red.
Has-Tokarz, Anita Juda, Maria. Red. Kasperek, Bogusław (1957- ). Red.
Has-Tokarz, Anita Juda, Maria. Red. Kasperek, Bogusław (1957- ). Red.
Has-Tokarz, Anita Juda, Maria. Red. Kasperek, Bogusław (1957- ). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Biblioteka Główna Instytut Bibliotekoznawstwa i Informacji Naukowej UMCS
Has-Tokarz, Anita Juda, Maria. Red. Kasperek, Bogusław (1957- ). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Biblioteka Główna Instytut Bibliotekoznawstwa i Informacji Naukowej UMCS
Has-Tokarz, Anita Juda, Maria. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Biblioteka Główna Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej