od 2011 podtyt.: czasopismo Instytutu Historii UMCS ; artykuł w: Res Historica: czasopismo Instytutu Historii UMCS Nr 35 (2013), s. 320-321
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Res Historica: czasopismo Instytutu Historii UMCS Nr 35 (2013)
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Jun 9, 2016
Jun 6, 2016
70
70
https://bc.umcs.pl/publication/26087
Edition name | Date |
---|---|
Łuć, I. Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji "Antyczna i bizantyńska sztuka kulinarna", Lublin, 9 listopada 2012 r. | Jun 9, 2016 |
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Tveritnikova, Olena Êvgenìvna Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Pasisz, Piotr. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Sioma, Marek Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Kluczek, Agata Aleksandra. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Suski, Robert (1973- ) Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Suski, Robert (1973- ) Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii