Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 26, 7 (1992), strony 125-139 ; tyt. równoległy: Threat to the natural environment in the process of food production increase
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 26, 7 (1992)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
21 maj 2024
25 maj 2021
53
53
http://bc.umcs.pl/publication/42875
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Lulek, M. Zagrożenie środowiska naturalnego w procesie wzrostu produkcji żywnościowej | 21 maj 2024 |
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Zajkowski, Robert. Rekaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Staszkiewicz, Marzena Klimkiewicz, Katarzyna Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Sienkiewicz, Łukasz Stępnik, Krzysztof. Redaktor