Filtry
Kolekcje
Dziedzictwo kulturowe
(1)
Stare druki
(1)
Typ pliku
image/x.djvu
(1)
Format treści
DJVU
(1)
Autor
Prasmofsky, Stanislaus
(1)
Temat i słowa kluczowe
książki kucharskie
(1)
przepisy kulinarne
(1)
wydawnictwa przed 1800
(1)
Typ zasobu
stary druk
(1)
Język
ger
(1)
Przejdź do menu głównego
Przejdź do wyszukiwarki
Przejdź do treści
Przejdź do stopki
pl
en
en
pl
Kontrast
Udostępnij
pl
en
en
pl
Zaloguj się
Kontrast
Udostępnij
Powrót
O Projekcie
O Projekcie
Opis projektu
Regulamin
O koncie użytkownika...
Kontakt
O dLibrze...
Statystyki
Deklaracja dostępności
Kolekcje
Kolekcje
Dziedzictwo kulturowe
Rękopisy
Stare druki
Zbiory ikonograficzne
Zbiory kartograficzne
Książki (do 1945 r.)
Czasopisma
Kalendarze 1901-1950
Kalendarze 1801-1900
Czasopisma społeczne i samorządowe 1900-1950
Dokumenty życia społecznego
Nauka i dydaktyka
Podręczniki i skrypty
Prace naukowe
Annales UMCS
Publikacje Wydawnictwa UMCS
Repozytorium prac doktorskich
Regionalia
UMCS - historia i współczesność
Biblioteka UMCS
Zbiory bibliofilskie
Lublin 700 lat miasta
Społeczny wpływ nauki
Instytut Nauk o Ziemi i Środowisku
Badania w obszarze Arktyki
Georóżnorodność i ochrona dziedzictwa przyrodniczego
Geograficzne Fenomeny Lubelszczyzny
Komentarze eksperckie
Operaty ochrony Parków Krajobrazowych
Światowy Dzień Mokradeł
Polesie - Środowisko, Melioracje ; Międzynarodowa Monografia Naukowa
Instytut Nauk o Kulturze
Medialica - Studia Multimedialne z Humanistyki
Katalogi kartkowe
Katalog alfabetyczny
Katalog starych druków
Katalog rękopisów
Katalog prac doktorskich
Katalog plakatów
Katalog pocztówek
Katalog kartografii
Katalog mikrofilmów
E-wydawnictwa
Indeksy
Indeksy
Title
Group publication title
Creator
Subject
Publisher
Place of publication
Type
Language
Rights
Source of sponsorship
Historia przeglądania
Historia przeglądania
Obiekty
Kolekcje
Biblioteka UMCS
udostępnia 50 900 obiektów cyfrowych
Pole wyszukiwania
Zmień kryteria wyszukiwania
?
Szukana fraza:
[Autor = "Prasmofsky, Stanislaus"]
Wyników:
1
Filtrowanie
Obiektów na stronie:
24
40
64
Dodaj wszystkie do bibliografii
z
1
Neu verfertigtes vollständiges Kochbuch. Das ist gründliche Beschreibung oder deutliche Anweisung, wie man allerley herrlich und geringe Fleisch, Fisch, Geflügel, Wildbrett, gesottene, gebrattene, gebachene, auch Pasteten Speisen samt mancherley Zugemüsen oder Zwischengerichten köstlich, delicat, und künstlich bey Hochzeiten, Kindtaufen, Saftereyen, auch sonsten ins gemein für Gesunde und Kranke auf einheimische und fremde Manier kochen und zubereiten kann. Mit beigefügtem Unterricht allerhand Confect, Latsvergen, Säfft und ander eingemachte Sachen. Darbey auch ein vollständiges und nützliches Register zu finden
Prasmofsky, Stanislaus
1685
stary druk
ris
BibTeX
1
z
1
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'.
Więcej informacji
Rozumiem