Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991), strony 115-126 ; tyt. równoległy: Process of the formation of the level and relations of the prices for the basic food items between 1980 and 1988
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
25 maj 2021
25 maj 2021
36
36
http://bc.umcs.pl/publication/42844
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kozyra, E. Kształtowanie się poziomu i relacji cen podstawowych artykułów żywnościowych w latach 1980-1988 | 25 maj 2021 |
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Staszkiewicz, Marzena Klimkiewicz, Katarzyna Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Sienkiewicz, Łukasz Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Piwowar-Sulej, Katarzyna Stępnik, Krzysztof. Redaktor