Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 26, 7 (1992), strony 125-139 ; tyt. równoległy: Threat to the natural environment in the process of food production increase
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 26, 7 (1992)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
May 21, 2024
May 25, 2021
53
53
http://bc.umcs.pl/publication/42875
Edition name | Date |
---|---|
Lulek, M. Zagrożenie środowiska naturalnego w procesie wzrostu produkcji żywnościowej | May 21, 2024 |
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Zajkowski, Robert. Rekaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Staszkiewicz, Marzena Klimkiewicz, Katarzyna Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Sienkiewicz, Łukasz Stępnik, Krzysztof. Redaktor