tytuł równoległy: Food quality and safety management in primary production ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony 305-322
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony305-322
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
21 maj 2024
8 cze 2021
83
83
http://bc.umcs.pl/publication/43046
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kurek A., Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności na etapie produkcji pierwotnej | 21 maj 2024 |
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Staszkiewicz, Marzena Klimkiewicz, Katarzyna Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Sienkiewicz, Łukasz Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Dudek, Alicja Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Chomątowska, Barbara Grzebieluch, Jolanta Janiak-Rejno, Iwona Kiedik, Dorota Żarczyńska-Dobiesz, Agnieszka Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Myjak, Teresa Stępnik, Krzysztof. Redaktor