tytuł równoległy: The impact of innovation on product quality ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 39 (2005), strony 239-250
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 39 (2005), strony 239-250
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
8 cze 2021
1 cze 2021
38
38
http://bc.umcs.pl/publication/43005
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kijek A., Kijek T., Znaczenie innowacji w kształtowaniu jakości produktu | 8 cze 2021 |
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor