Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Jest częścią : Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio AA, Chemia Vol. 57, s. 271-280
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
16 lis 2020
13 sty 2012
57
55
http://bc.umcs.pl/publication/4131
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Szymula, M. Antioxidants activity in oil-in-water microemulsion stabilized by anionic surfactant | 16 lis 2020 |
Szymula, Marta Marczewski, Adam W. Rudziński, Władysław. Red.
Narkiewicz-Michałek, Jolanta Wilk, K. A. Szymula, Marta Rudziński, Władysław. Red.
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red. Dąbrowski, Andrzej. Red.
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red. Dąbrowski, Andrzej. Red.
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red. Dąbrowski, Andrzej. Red.
Goworek, Jacek. Red. Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] UMCS
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii]