8 gru 2014
8 gru 2014
94
30
http://bc.umcs.pl/publication/15852
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena kwalifikacyjna produktów i przetworów mleczarskich - Thomson, G. Sutherland | 8 gru 2014 |
Grudowski, Piotr. Wendt, Anna (organizacja i zarządzanie).
Skubii, Iryna Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Czyżewski, Marek Wojciuk, Anna. Red.
Gocłowska, Barbara (1951- ) Sielewiesiuk, Jan. Red.
Innes, Andrew Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Humanistyczny Krieger-Knieja, Jolanta. Redaktor naczelna Brzozowska-Zburzyńska, Beata. Redaktor tomu
Albert, Barbara. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Popek, Stanisław (1936- ). Redaktor