Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 27, 18 (1993), strony 247-255 ; tyt. równoległy: Possibilities of reducing the costs of producing chicken broilers
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 27, 18 (1993)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
21 maj 2024
11 cze 2021
53
53
https://bc.umcs.pl/publication/43176
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Popiołek, W. Możliwości obniżenia kosztów produkcji brojlerów kurzych | 21 maj 2024 |
Popiołek, Wanda.
Popiołek, Wanda. Orłowski, Ryszard (1927- ). Redaktor sekcji
Popiołek, Wanda. Orłowski, Ryszard (1927- ). Redaktor sekcji
Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Stępnik, Krzysztof. Redaktor