8 gru 2014
8 gru 2014
361
35
https://bc.umcs.pl/publication/15852
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena kwalifikacyjna produktów i przetworów mleczarskich - Thomson, G. Sutherland | 8 gru 2014 |
Grudowski, Piotr. Wendt, Anna (organizacja i zarządzanie).
Skubii, Iryna Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Seredocha, Izabela Mieczkowska, Katarzyna (1980- ). Red. Radzik-Maruszak, Katarzyna. Red.
Czyżewski, Marek Wojciuk, Anna. Red.
Innes, Andrew Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Humanistyczny Krieger-Knieja, Jolanta. Redaktor naczelna Brzozowska-Zburzyńska, Beata. Redaktor tomu