Struktura obiektu
Tytuł:

Porównawcza analiza białek pszenicy, żyta i dwóch odmian pszenżyta T275 i T294. 3, Zawartość tryptofanu i tyrozyny w gliadynach i gluteninach oraz N-końcowe aminokwasy frakcji gliadynowej

Autor:

Górski, Andrzej (chemia kliniczna). ; Iskierko, Jerzy (1927- ).

Temat i słowa kluczowe:

medycyna ; nauki medyczne

Opis:

Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 315. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 34, 40 (1979), strony 311-316 ; tytuł równoległy: Sravnitelʹnyj analiz belkov pšenicy, rži i dvuh sortov tritikale T275 i T294. 3, Soderžanie triptofana i tirozina v gliadinah i glûteninah, a takže N-konečnye aminokisloty gliadinovoj frakcii ; tytuł równoległy: A Comparative analysis of the proteins of wheat, rye and two kinds of triticale T275 and T294. 3, Content of tryptophan and tyrosine in gliadines and glutenines and N-end amino acids of gliadine fraction

Wydawca:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna

Miejsce wydania:

Lublin

Współtwórca:

Iskierko, Jerzy (1927- ).

Data wydania:

1979

Typ zasobu:

artykuł

Format:

application/pdf

Źródło:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Język:

pol

Powiązania:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 34, 40 (1979), strony 311-316

Prawa:

domena publiczna

Źródło finansowania :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

×

Cytowanie

Styl cytowania: