Tytuł:
Badania nad wartością odżywczą i kaloryczną obiadów studenckich
Autor:
Buliński, Romuald. ; Głowniak, Kazimierz.
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronach 336-337. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 37 (1966), strony 329-338 ; tytuł równoległy: Examinations of the nutritional and caloric value of student dinners
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 37 (1966), strony 329-338
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego