Tytuł:
Ocena trwałości emulsji olejowych w zależności od sposobu wykonania i zastosowanych emulgatorów
Autor:
Nerlo, Henryk (1914-1989). ; Sykut, Władysława Barbara.
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 146. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 15 (1966), strony 141-147 ; tytuł równoległy: Estimation of the stability of oil emulsions with regard to the method of preparation and type of emulsifying agents
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 15 (1966), strony 141-147
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego