Struktura obiektu
Tytuł:

Wolne i związane aminokwasy niektórych grzybów jadalnych. 3, Określenie składu wolnych i związanych aminokwasów w grzybach jadalnych Cantharellus cibarius F г., Armillaria mellea V a h l oraz Agaricus campestris F r.

Tytuł publikacji grupowej:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Tytuł poprzedni:

Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Inny tytuł:

tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Autor:

Krzeczkowska, Irena. ; Czerniak, Zbigniew. ; Burzyński, Stanisław (medycyna).

Temat i słowa kluczowe:

medycyna ; nauki medyczne

Opis:

Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim. ; tytuł równoległy: Svobodnye i svâzannye aminokisloty nekotoryh sʺedobnyh gribov. 3 ; tytuł równoległy: Free and bound amino acids of some edible mushrooms. 3 ; Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 20, 36 (1965), strony 303-312

Wydawca:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej

Miejsce wydania:

Lublin

Współtwórca:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Data wydania:

1965

Typ zasobu:

artykuł

Format:

application/pdf

Źródło:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Język:

pol

Powiązania:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 20, 36 (1965)

Prawa:

domena publiczna

Źródło finansowania :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

×

Cytowanie

Styl cytowania: