Tytuł:
Wolne aminokwasy niektórych grzybów jadalnych
Autor:
Krzeczkowska, Irena. ; Burzyński, Stanisław (medycyna). ; Czerniak, Zbigniew.
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Sk łodowska. Sectio D, Medicina Vol. 19, 39 (1964), strony 321-328 ; tytuł równoległy:Svobodnye aminokisloty nekotoryh sʺedobnyh gribov ; tytuł równoległy:Free amino acids of some edible mushrooms ; Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim.
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Sk łodowska. Sectio D, Medicina Vol. 19, 39 (1964)
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego