Tytuł:
Badania nad zawartością witaminy C w krajowych konserwach warzywnych
Autor:
Buliński, Romuald. ; Marzec, Krystyna (medycyna).
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 18, 35 (1963), strony 499-507 ; Tytuł równoległy: Issledovanie soderžaniâ vitamina S v polʹskih ovoŝnyh konservah ; Tytuł równoległy: Investigations on the vitamin C content in Polish tinned vegetables ; Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim.
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 18, 35 (1963)
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego