Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina
Tytuł równoległy:Urovenʹ aminnogo azota, ammiačnogo azota i PH, kak kriteriigigienično-sanitarnoj ocenki mâsa bolʹnogo krupnogo rogatogo skota,podvergnutogo vynuždennomu uboû ; Level of amino nitrogen and ammonia nitrogen, and the pH value as criteria of sanitary fitness of meat of diseased cattle slaughtered of necessity
Tytuł poprzedni:Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie
Inny tytuł:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D
Autor: Temat i słowa kluczowe:mięso bydła chorego ; ubój konieczny ; ocena higieniczno-sanitarna ; azot amonowy ; azot amoniakalny ; poziom pH
Opis:Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; tytuł poprzedni: Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum
Uwagi: Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca:Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 16, 41 (1961)
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego