Tytuł:
Charakterystyka mleka i produktów mlecznych pod względem chemicznym
Autor:
Czajka, Jan. ; Pietrzykowa, Alicja.
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 10, 14 (1955), strony 377-390 ; tytuł równoległy: Himičeskaâ harakteristika moloka i moločnyh produktov ; tytuł równoległy: Chemical characteristic of milk and milk products
Wydawca:
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna (Lublin)
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego