Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991), strony 115-126 ; tyt. równoległy: Process of the formation of the level and relations of the prices for the basic food items between 1980 and 1988
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
May 21, 2024
May 25, 2021
66
77
https://bc.umcs.pl/publication/42844
Edition name | Date |
---|---|
Kozyra, E. Kształtowanie się poziomu i relacji cen podstawowych artykułów żywnościowych w latach 1980-1988 | May 21, 2024 |
Wich, Urszula. Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji
Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji
Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji