Food quality guarantee system as a tool supporting biodiversity - selected examples
Tytuł publikacji grupowej: Autor: Temat i słowa kluczowe:bioróżnorodność ; systemy gwarantowania jakości żywności ; produkt regionalny ; produkty tradycyjne ; produkty wolne od GMO
Opis:artykuł w: Studia Iuridica Lublinensia Vol. 29, 2 (2020), s. 181-196 ; streszcz. pol., ang. ; tyt. równol. w jęz. polskim: Systemy gwarancji jakości żywności narzędziem wspierającym bioróżnorodność - wybrane przykłady
Wydawca: Miejsce wydania: Współtwórca:Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Prawa i Administracji. ; Jeżyńska, Beata (1963- ). Redaktor
Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Studia Iuridica Lublinensia Vol. 29, 2 (2020)
Prawa: