artykuł w: Studia Iuridica Lublinensia Vol. 29, 2 (2020), s. 181-196 ; streszcz. pol., ang. ; tyt. równol. w jęz. polskim: Systemy gwarancji jakości żywności narzędziem wspierającym bioróżnorodność - wybrane przykłady
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Prawa i Administracji. ; Jeżyńska, Beata (1963- ). Redaktor
Studia Iuridica Lublinensia Vol. 29, 2 (2020)
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
12 sie 2024
25 lut 2021
35
35
https://bc.umcs.pl/publication/40641
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Żuchowska-Grzywacz, M. Food quality guarantee system as a tool supporting biodiversity - selected examples | 12 sie 2024 |
Woźniak, Małgorzata Krystyna Gomułka, Piotr Mierzejewska, Katarzyna Korpalska, Joanna Łanczont, Maria. Red.
Nawrotek, Emilia Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Prawa i Administracji. Jeżyńska, Beata (1963- ). Redaktor