Pikus, Stanisław ; Kobylas, Elżbieta ; Mleko, Stanisław (1964- ) ; Gustaw, Waldemar
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 56, 12 (2001)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Jul 1, 2024
Dec 4, 2020
84
87
https://bc.umcs.pl/publication/38587
Edition name | Date |
---|---|
Pikus, S. Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels | Jul 1, 2024 |
Barcicka, Anna (1924-1986) Stępniak, Krystyna Pikus, Stanisław Cieśla, Bożena (chemia)
Dobosz, Maria Pitucha, Monika Wujec, Monika
Sioda, Roman Edmund Frankowska, Barbara
Pitucha, M. Wujec, M. Dobosz, M.
Arabczyk, Walerian Moszyński, Dariusz Dłużewska, Magdalena Rudziński, Władysław. Red.
Walton, R. I. Witkowski, Stefan Chmielarz, Lucjan Kowalczyk, A. Matusiewicz, A. Węgrzyn, Agnieszka Rudziński, Władysław. Red.
Próchniak, Wiesław Kowalik, Paweł Rudziński, Władysław. Red.
Kuśtrowski, Piotr Białas, Anna Dudek, Barbara Surman, Janusz Rudziński, Władysław. Red.