Tytuł:
Effects of Forchlorofenuron (CPPU) treatment on fruit properties in the fruit of common guava
Autor:
Sabaghnia, Zeiynab ; Nahandi, Fariborz Zaree
Temat i słowa kluczowe:
biochemical characteristics ; fruit firmness ; pectin methyl esterase
Opis:
artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio C, Biologia Vol. 72 (2017), 2, s. 7-14 ; streszcz. ang. ; od Vol. 64 (2009) dostępne tylko w wersji elektronicznej
Wydawca:
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio C, Biologia Vol. 72 (2017), 2