Woźniak, Małgorzata Krystyna ; Gomułka, Piotr ; Mierzejewska, Katarzyna ; Korpalska, Joanna
artykuł: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio B, Geographia, Geologia, Mineralogia et Petrographia Vol. 72, 2 (2017), strony 179-189 ; tyt. równol.: Traditional Polish food in the opinion of students of the University of Warmia and Mazuria in Olsztyn
nakł. Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
6 paź 2021
16 maj 2019
71
76
https://bc.umcs.pl/publication/34575
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Woźniak, M. Żywność tradycyjna w opinii studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie | 6 paź 2021 |
Majchrzyk, Konrad Bondyra, Wiesław. Redaktor naczelny