Artykuł z.: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 51 (2017), 6, s. 197-207 ; streszcz. ang. ; tyt. równol.: The Role of the Self-Financing Investments in Relation to Assets Productivity in Food Processing Companies
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 51 (2017), 6
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
21 maj 2024
31 sie 2018
66
66
https://bc.umcs.pl/publication/32382
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Mądra-Sawicka, M., Samofinansowanie inwestycji przedsiębiorstw przetwórstwa spożywczego a poziom ich produktywności | 21 maj 2024 |
Wrona, Grzegorz (1987- ) Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Wyższa Szoła Ekonomiczna (Białystok)
Wyższa Szoła Ekonomiczna (Białystok)
Wyższa Szoła Ekonomiczna (Białystok)
Wyższa Szoła Ekonomiczna (Białystok)
Wyższa Szoła Ekonomiczna (Białystok)
Wyższa Szoła Ekonomiczna (Białystok)
Ciozda, Krystyna (1944- ) Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji