Artykuł z.: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 51 (2017), 6, s. 197-207 ; streszcz. ang. ; tyt. równol.: The Role of the Self-Financing Investments in Relation to Assets Productivity in Food Processing Companies
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 51 (2017), 6
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
21 maj 2024
31 sie 2018
78
79
https://bc.umcs.pl/publication/32382
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Mądra-Sawicka, M., Samofinansowanie inwestycji przedsiębiorstw przetwórstwa spożywczego a poziom ich produktywności | 21 maj 2024 |
Wrona, Grzegorz (1987- ) Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Ciozda, Krystyna (1944- ) Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji
Dec, Paweł (ekonomia). Masiukiewicz, Piotr (1951- ).