Allgemeines deutsches Kochbuch für bürgerliche Haushaltungen, oder gründliche Anweisung, wie man ohne Vorkenntnisse alle Arten Speisen und Backwerk auf die wohlfeilste und schmackhafteste Art zubereiten kann : ein unentbehrliches Handbuch für angehende Hausmütter, Haushälterinnen und Köchinnen
kuchnia ; poradniki
11. verb. Aufl.
Verlag der Buchhandlung von Carl Friedrich Amelang
Berlin
Scheibler, Sophie Wilhelmine (1793- ) Red.
1844
książka
application/pdf
<sygn. A22810>
ger
domena publiczna
Publikacja współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizowane w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2007-2013 Oś Priorytetowa IV. Społeczeństwo Informacyjne. Działanie 4.1 Społeczeństwo informacyjne
Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.
Styl cytowania: Chicago ISO690