Tytuł:
Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels
Autor:
Pikus, Stanisław. ; Kobylas, Elżbieta. ; Mleko, Stanisław (1964- ). ; Gustaw, Waldemar.
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 56, 12 (2001), strony 171-184
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 56, 12 (2001)
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego